Tlf. 28 11 76 20 / E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Designopdatering af Rybners.dk

Discipliner:

Webdesign

Æstetiske og strukturelle forbedringer til en fungerende hjemmeside

Esbjergs store uddannelsescenter Rybners havde brug for at få opdateret designet på deres hjemmeside. Reese Grafisk udarbejdede et enkelt og frisk design, der kunne implementeres direkte i det fungerende website.

blank aa

rybners web1

rybners web2


Opgavekrav

Vi blev bedt om at lave en opdatering af det daværende design, der skulle gøre hjemmesiden mere overskuelig og attraktiv, og som samtidig skulle kunne rumme det omfattende indhold.
Kundens krav var at designet skulle implementeres i deres eget CMS (system til administration af webindhold), så det ikke var nødvendigt at bygge et helt nyt website fra bunden.

 

Den nye forside fik et enkelt og rent design, der giver overblikket over uddannelsesinstitutionens hovedområder. Der blev udvalgt en række friske farver, der giver hvert område sit særpræg og som samtidig matcher Rybners' overordnede designlinie. Undersiderne domineres nu af én enkel farve, der gør det let at se, i hvilket hovedområde, man befinder sig.

 

I designoplægget blev der taget hensyn til i højt omfang at bevare undersidernes opbygning for at minimere programmeringsarbejdet i det nye design. 

blank aa

rybners web3

 rybners web4

 

rybners web6