Tilbage til Reese Grafisk Blog

Udstilling og messer

Arbejde med koncept og design for 5 kunder til den internationale messe WindEurope Electric City 2021 i København

Af 29. november 2021Ingen kommentarer
ENABL New solution Load Stabilizer

Fem af vores kunder inden for vindenergisektoren har i løbet af året henvendt sig til os for at få hjælp til konceptudvikling og design til deres stande på den globale vind- og energikonference WindEurope Electric City 2021, Copenhagen

Opgaver af denne art stiller store krav til indsigt i tidens tendenser og til teknologisk forståelse for vores kunders produkter og løsninger. Vi løste opgaverne i tæt samarbejde med vores kunder. Det giver den bedste proces og de rigtige løsninger.

Uanset om vi arbejder med små eller store opgaver, evaluerer vi på vores arbejde. Det gør vi for at lære og udvikle os som bureau, og for at kunne inspirere vores kunder næste gang vi skal løse opgaver for dem.

Derfor besøgte Morten Reese messen. Han tilbragte en hel dag i selskab med vores kunder, hvor designs og koncepter blev analyseret og evalueret, anbefalinger blev givet, og kendskab blev til venskab. Det gav en oplevelse af den værdi et godt koncept og gode designs kan tilføre den enkelte virksomhed på en messe.

Med sig hjem har Morten vished for, at vi kom i mål med vores koncepter og designs. Der blev taget godt imod de enkelt designs, og koncepterne blev et fortællende oplevelsesrum, der formåede at sætte kundens budskaber omkring egne produkter i centrum for publikums opmærksomhed.

Med denne bekræftelse på vores arbejde, sammenholdt med den nye viden, og en endnu dybere indsigt i vores kunders behov, er vi klar til at designe den næste stand.

Kronprinsen deltager på messen

H.K.H Kronprins Frederik besøgte også messen. Du kan læse om kronprinsens besøg her: https://www.businessesbjerg.com/da/nyheder/kronprinsen-var-paa-rundtur-i-energimetropol-esbjerg-mens-han-stod-midt-i-koebenhavn/

Vores kunder som deltager på messen

PORT ESBJERG – https://portesbjerg.dk
ENABL A/S – https://enabl-wind.com
HYTOR TOOLS SOLUTIONS A/S – https://hytor.com/tools-solutions/da/
TS TECH A/S – https://tstech.dk
BUSINESS ESBJERG – https://www.businessesbjerg.com

Ressource
WindEurope Electric City 2021, København – https://www.danishwindexport.dk/past-events/dwea-windeurope-electric-city-2021/