Tilbage til Reese Grafisk Blog

Udstilling og messer

Det Gule Palæ på Esbjerg Havn – En kulturperle med mange anvendelsesmuligheder

Af 20. december 2022Ingen kommentarer
Julehygge i det Gule Palæ på Esbjerg Havn

Det Gule Palæ bliver anvendt flittigt i forbindelse med forskellige arrangementer på havnen. Senest har Esbjerg Havn inviteret til julehygge for både store og små i Palæet, som med den permanente udstilling bliver en bygning som har dynamik, men som samtidig er anvendelig og hyggelig

Esbjerg Havn kontaktede Reese Grafisk Kommunikation i 2019, for hjælpe til at skabe et besøgscenter i Det Gule Palæs fredede bygning.

Det Gule Palæ skulle huse en fast udstilling, som kunne fortælle mange små historier om Esbjerg Havn og samtidig udgøre nogle spændende og anvendelige rammer, som andre kulturinstitutioner kunne benytte ved gruppebesøg og guidede ture på havnen.

Reese Grafisk Kommunikation stod for design og overordnet projektledelse af udstillingen.

En del af vores opgave i projektet var, at Det Gule Palæ skulle være en udstilling, som kunne ”tale” for sig selv. Samtidig skulle bygningerne og udstillingen også kunne fungere som et samlingspunkt mellem by og havn samt anvendes som inspirerende rammer ved kulturarrangementer.

Udstillingen har skabt en særlig stemningen i Det Gule Palæ og har givet Esbjerg Havn rammer, som opfylder det egentlige formål med at anvende den fredede bygning; At skabe et udgangspunkt for besøg, bus- og vandreture samt skabe et samlingspunkt mellem byen og havnen.

Du kan læse mere om vores arbejde med den Permanente udstilling i Det Gule Palæ på Esbejrg Havn.